Pompierii de la Detașamentul Sfântu Gheorghe şi de la Pichetul Întorsura Buzăului au fost ajutoarele Moșului în Ajunul Crăciunului, aducând bucurie în 40 de familii din judeţul Covasna.

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Mihai Viteazul” al judeţului Covasna au organizat o acţiune umanitară pentru a veni în sprijinul familiilor lovite de inundaţiile din vara anului 2018, ce au avut loc în localităţile Băcel şi Lunca Mărcuşului, dar şi pentru familiile nevoiaşe din zona Târgu Secuiesc şi Întorsura Buzăului.

„Drama trăită de aceste familii i-au făcut pe pompieri să se întoarcă la locul unde au avut loc inundaţiile devastatoare pentru a da o speranţă unor oameni rămaşi fără munca de o viaţă. Prin contribuţia benevolă a fiecăruia dintre pompierii covăsneni, aceștia au încercat să aducă puţin din atmosfera şi căldura Crăciunului în casele oamenilor prin achiziţionarea de alimente, bunuri casnice, haine, jucării şi dulciuri. Prin acţiunea desfăşurată, au înţeles şi cu această ocazie că nu pot face minuni, dar pot de fiecare dată să întindă o mână celor care au într-adevăr nevoie de ea”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Covasna, slt. Marius Tolvaj.          

ImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagine       

Articolul precedentA început concursul celor mai sportive clase din Sfântu Gheorghe
Articolul următorJandarmii covăsneni, alături de locuitori în perioada sărbătorilor