Centrul municipiului Sfântu Gheorghe a fost decorat pentru sărbătorile de iarnă cu instalații și ghirlande luminoase, iar locuitorii orașului vor avea la dispoziție și în acest an bicicleta în tandem, pe care Municipalitatea a amplasat-o de această dată în apropierea podului de peste lacul din Parcul Central.

Totodată, pentru copii a fost realizat și în acest an „micul Betleem”, un orășel de basm care poate fi găsit lângă scena de piatră din Piaţa Centrală, iar cei care doresc să imortalizeze peisajul de sărbători și cele mai frumoase momente vor avea la dispoziție un cadru foto, decorat festiv.

„Bicicleta tandem poate fi folosită de maxim trei persoane simultan, iar la pedalare, luminile din copacul şi de pe scaunele hexagonale conectate la bicicletă se vor aprinde treptat. O instalație interactivă de acest gen este garanţia distracţiei, amuzamentului și să ai grijă unul față de celălalt. Instalaţia este susținută de artiștii locali Molnár Hunor și Kerekes Attila de la vocalcycle, și György Előd de la kubitdesign (…) Dintre instalațiile exterioare, favoritul copiilor este orașul de basm care aduce la viaţă Betleemu. La fel ca păstorii sau cei trei magi, putem rătăci sub cer în căutarea celei mai strălucitoare stele care duce la locul de naștere al pruncului Iisus. Figurinele speciale ale sărbătorii de Crăciun creează o atmosferă cu adevărat atemporală, creată de scenograful Simó Enikő din Sfântu Gheorghe (…) Peste câteva zile vom putea să luăm acasă decorul de iarnă din Piața Centrală, unde veţi găsi un fundal special al momentelor de Crăciun. Peisajul de iarnă al cadrului foto a fost creat de florăriile locale Bedő Rita, Jénáki Mesi de la Flora Post, Pure Deco prin Knop Ildikó și Kovács Orbán Kinga, iar cadrul de lemn a luat naştere în atelierul lui Csuri Design”, au transmis reprezentanții Primăriei Sfântu Gheorghe.

Parcul Elisabeta a fost decorat cu o „perdea” din sute de beculeţe, iar în Piața Centrală și în sensul giratoriu din zona Gării au fost amplasate două coroane uriașe de Advent.

Foto: Vargyasi Levente

ImagineImagineImagine

Articolul precedentO singură reclamație după Black Friday la OPC Covasna
Articolul următorCentrala telefonică a Primăriei Sfântu Gheorghe s-a defectat. Apelurile nu ajung la biroul instituției