O femeie în vârstă de 85 de ani a fost găsită fără suflare de pompierii covăsneni, chemaţi să intervină vineri dimineaţă, în jurul orei 11:00, la un incedniu izbucnit la o casă din Dobolii de Sus.

Potrivit ISU Covasna, incendiul s-a produs cel mai probabil din cauza unui coș de fum deteriorat sau amplasat necorespunzător faţă de materialele combustibile, iar la momentul sosirii echipajelor de pompieri, acoperişul casei era prăbuşit în interior.

Pompierii covăsneni au intervenit astăzi în jurul orei 11:00, cu două autospeciale cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD, la un incendiu produs la o casă de locuit din localitatea Dobolii de Sus (…) Imediat ce s-a putut asigura accesul în locuinţă, pompierii au găsit o persoană de aproximativ 85 de ani, din păcate decedată. În urma incendiului, au ars acoperișul casei pe o suprafață de circa 30 mp, precum şi bunurile aflate în interiorul locuinței”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Covasna, slt. Marius Tolvaj.

Se pare că incendiul s-a produs, cel mai probabil, din cauza unui coș de fum deteriorat sau amplasat necorespunzător faţă de materialele combustibile.

Foto: ISU Covasna

ImagineImagine

Articolul precedentLeul atinge un nou minim istoric în raport cu euro. Moneda naţională se depreciază şi în raport cu dolarul american
Articolul următorProgramul cabinetelor stomatologice din şcolile din Sfântu Gheorghe