Moș Nicolae a ajuns mai repede în acest an la copiii Centrului de zi „Boldog Apor Vilmos” din Covasna și la cei de la Mănăstirea Mărcuș.

În urma campaniei „Cumpără cu un produs în plus!”, desfășurată în parteneriat cu la magazinul Merkur din Sfântu Gheorghe, și care în acest an a ajuns la a 4-a ediție, voluntarii Asociației Salvatore au distribuit în ultimele zile peste 400 kg de alimente de bază și dulciuri.

Timp de patru zile pe săptămână, clienții care au trecut pragul magazinului din piața agroalimentară au fost întâmpinați de voluntarii Asociației, care le-au înmânat câte un bilețel cu mențiunea: „Cumpără un produs în plus!”, și pe care erau enumerate produsele sau alimentele necesare persoanelor cu posibilități financiare reduse (zahăr, orez, conserve, paste făinoase, condimente, făină, griș, mălai, ulei, ceai, cacao, dulciuri, pastă și perie de dinți, săpun și șampon).

Președintele Asociației Salvatore, Buna Hunor ne-a precizat că începând de săptămâna viitoare și până la Crăciun, voluntarii vor continua să strângă donații de miercuri până vineri, între orele 16:00-19:00 și sâmbătă între orele 10:00-13:00.

ImagineImagine

Articolul precedentO faptă bună zilnic până la Crăciun. Ideea voluntarilor maltezi din Sfântu Gheorghe
Articolul următorForţe proaspete pe final de an şi la Jandarmeria Covasna