Concursul de talente muzicale dedicat persoanelor cu dizabilități, pe care Fundația United By Music l-a lansat în luna decembrie a anului trecut, a ajuns la final. Primii trei finaliști vor fi premiați sâmbătă, 9 martie.

Fundația United By Music Romania organizează finala concursului de talente muzicale pentru persoane cu dizabilități, competiție premiată cu o excursie în Olanda şi un program de mentorat.

Preselecțiile s-au desfășurat în luna decembrie a anului trecut, în concurs intrând 37 de persoane cu dizabilități din județele Covasna, Harghita și Mureș.

„Pe 9 martie vor intra pe scenă 19 concurenți, care vin din Târgu Mureș, Mediaș, Miercurea Ciuc, Odorheiu Secuiesc, Focșani, Sfântu Gheorghe și împrejurimi. Miza concursului este o excursie de 3-4 zile în Olanda pentru primi trei finaliști, care totodată vor avea posibilitatea să cânte în fața publicului larg. Mai mult, cei care vor fi selectați de către juriu vor intra în rețeaua de mentorat United by Music”, au transmis, luni, organizatorii.

Finala concursului va avea loc începând cu ora 15:00, în sala de spectacole a Colegiului „Székely Mikó” din Sfântu Gheorghe, invitaţi speciali fiind Orpheum duo şi cântăreața Nóra Szilágyi.

Articolul precedent4 medalii de aur pentru CSM Sfântu Gheorghe la Cupa Europeană de Ju-Jitsu
Articolul următorTeatrul „Andrei Mureșanu” din Sfântu Gheorghe lansează „2 milioane de pași”