Grav accident rutier produs pe D.N.E. 578, în comuna Sândominic, din care a rezultat decesul unei femei şi rănirea gravă a încă unei femei şi a conducătorilor auto implicaţi. 

La data de 02 august 2020, în jurul orei 09:00, un bărbat de 69 de ani, din judeţul Galaţi, în timp ce conducea un autoturism pe D.N.E. 578, pe direcţia Gheorgheni – Miercurea Ciuc, la intrare în comuna Sîndominic a trecut pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus regulamentar din sens opus de un bărbat de 58 de ani, din judeţul Buzău.

În urma impactului frontal dintre cele două autoturisme, o pasageră de 68 de ani, din judeţul Covasna, a decedat la faţa locului, iar cei doi conducători auto şi o pasageră de 58 de ani, din judeţul Bacău, au fost răniți grav, fiind transportaţi la Spitalul Judeţean Miercurea Ciuc.

În cauză sunt continuate cercetările, în vederea stabilirii tuturor cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului, sub aspectul comiterii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Foto: ISU Harghita