FC Braşov a încheiat cantonamentul centralizat de la Târgu Secuiesc cu o victorie împotriva echipei din localitate. FC Braşov a trecut cu 3-2, la pauză 1-1 de KSE Târgu Secuiesc.

Golurile braşovenilor au fost marcate de Vlad Mihalcea, în minutul 35, din lovitură de la 11 metri, Ivan Fustar cu un şut puternic de la aproximativ 14 – 15 metri, în minutul 57, şi Horia Popa în minutul 79, tot din penalty. Astfel, după zece zile de pregătire grea, braşovenii încheie cantonamentul cu două victorii. 

A fost un cantonament greu, cu o încărcătură destul de mare spun eu, dar s-au pregătit bine băieții, i-am şi felicitat, îi felicit şi în mod public pentru modul în care s-au pregătit şi cum s-au comportat în acest cantonament. Am terminat prima etapă a pregătirilor, am pus fundația să spunem, avem de lucru în continuare. Aşa cum i-am văzut şi cum îi simt sunt convins că vom munci bine în continuare şi vom reuşi să formăm o echipă puternică. Punctul principal pe care ne-am concentrat zilele acestea a fost pregătirea fizică, dar am început să lucrăm şi tehnico-tactic. E bine că nu avem fotbalişti accidentați după cele două meciuri. Băieții au avut poftă de joc, plăcere, au fost preocupați să pună în practică ceea ce discutăm din punct de vedere tehnic-tactic. Una peste alta sunt mulțumit. Sigura problemă care mă îngrijorează este că în continuare luăm goluri nepermis de uşor pentru nivelul acesta. Urmează o perioadă în care accentul va fi pus pe partea tehnico-tactică, dar vom îmbunătăți şi partea fizică. Ne apropiem de debutul campionatului şi avem de lucru în continuare”, a spus Călin Moldovan la finalul partidei.

În prima repriză Călin Moldovan i-a folosit pe: Mutu (Gârniţă min.30), Vişan, Cîrstian, Gherghe, Dumbravă, Drăgoi, Burlacu, Constantin (Voicu min 38), Cheleş, Mihalcea şi Lascu.  În a doua reprinză au mai intrat Gârniţă (Popescu min 60), Sburlea, Fustar, Voicu, Răducioiu, Drăgoi (Toderaşcu min 76), Horia Popa, Mihalcea (Mitroi min 76) şi Negrean.

Foto: FC BRAȘOV

Articolul precedentBilanț coronavirus 28 ianuarie: 31.724 cazuri noi și 60 decese
Articolul următorCaz şocant în Covasna! Minoră ținută în captivitate doi ani! Tatăl fetei era complice!