FC Braşov debutează, miercuri, în Cupa României, sezonul 2022 / 2023. Stegarii dau piept în deplasare cu KSE Târgu Secuiesc. Dan Alexa, antrenorul braşovenilor vrea un parcurs cât mai lung în competiţie şi nu concepe decât victoria împotriva covăsnenilor. 

“Un meci pe care îl tratăm foarte serios. Mergem să ne calificăm. E important pentru noi. Întâlnim o echipă formată din jucători tineri cu foarte multă ambiţie. O echipă care a eliminat pe CSM Focşani, o echipă care se bate la promovare în liga a 2-a. tratăm serios meciul şi îmi dorec ca jucătorii care vor juca să fie motivaţi, să aibă determinare şi să ne calificăm. Vom încerca să integrăm jucătorii care au jucat mai puţin pentru că nevoie de minute şi e o bună oportunitate. Am aşteptări de la ei să arate că merită să joace titulari.”

Meciul din turul trei al competiţiei va avea loc miercuri, de la ora 16.30, pe Stadionul Doctor Sinkovits din Târgu Secuiesc. Disputa va avea o singură manşă, pe terenul covăsnenilor.

Articolul precedentNotă de plată exagerată plătită de un turist care a mâncat la un restaurant din zona Transfăgărășan (FOTO)
Articolul următor9 lucuri neobișnuite pe care nu le-ai știut niciodată despre regina Elisabeta a-II-a a Marii Britanii