Sepsi OSK se deplasează la Craiova pentru meciul din etapa a 15-a din Liga 1 de fotbal, care va avea loc vineri, de la ora 21, pe Stadionul „Ion Oblemenco”.

Înainte de plecarea spre Oltenia, antrenorul echipei din Sfântu Gheorghe, Eugen Neagoe, a declarat că echipa sa este pregătită şi speră ca nici elevii săi, dar nici arbitrii să nu mai facă greşeli.

„Sper ca vineri nici noi, dar nici arbitrii să nu mai greşească flagrant, aşa cum s-a întâmplat în alte jocuri. În continuare am rămas singura echipă fără penalty primit. Chiar glumeam cu un prieten şi îmi spunea că o să primim şi noi în etapa a 27-a. Din păcate, sunt doar 26 de etape, 14 au trecut, au mai rămas 12”, a spus tehnicianul echipei Sepsi OSK.

„Suntem în faţa unui joc important, contra uneia dintre cele mai bune echipe ale campionatului. Chiar dacă am câştigat împotriva lor în etapa a doua a campionatului, vineri seara ne aşteaptă un joc dificil şi trebuie să fim pregătiţi, pentru că Universitatea Craiova este în acest moment într-o formă foarte bună şi, bineînţeles, va fi susţinută, probabil, de 25.000 de oameni în tribune. Nu va fi uşor, dar eu am mare încredere în jucătorii noştri. Suntem conştienţi de greşelile pe care le-am făcut în partidele anterioare şi suntem hotărâţi să nu le mai repetăm. Noi am făcut jocuri bune împotriva echipelor mari ale campionatului şi sunt convins că şi vineri seară vom face o partidă bună”, a mai declarat Eugen Neagoe.

Viera şi Mensah, suspendaţi cu Craiova

Sepsi OSK nu va putea conta în meciul cu Craiova pe Ousmanne Viera şi Joseph Mensah, care sunt suspendaţi pentru cumul de cartonaşe, şi nici pe Fulop Istvan, care a fost operat după o accidentare.

Meciul dintre cele două echipe se va disputa vineri seară, de la ora 21,00, pe stadionul „Ion Oblemenco” din Craiova.

După 14 etape, Universitatea Craiova se află pe locul al treilea în clasament, cu 25 de puncte, iar Sepsi OSK pe locul al şaptelea, cu 19 puncte.

 

Articolul precedentEvenimente culturale dedicate Centenarului Marii Uniri, în weekend, la Vâlcele
Articolul următorExpoziţie de portrete ale tinerilor instituționalizați din Covasna și Harghita