Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Covasna și Școala Gimnazială „Mihail Sadoveanu” din Întorsura Buzăului organizează prima ediție a concursului multidisciplinar chimie-biologie-fizică „As în științe”.

Competiția este adresată elevilor de clasele a VII-a și a VIII-a, și constă în rezolvarea unui subiect cu elemente din biologie, chimie și fizică.

„Activităţile cuprinse în cadrul acestui proiect-concurs doresc să demonstreze capacitatea elevilor de astăzi de a trata cu seriozitate şi maxim interes probleme actuale ale științelor sub o formă integratoare, alta decât cea de la clasă. Concursul oferă posibilitatea elevilor de a aplica  cunoştinţele teoretice și practice dobândite prin studierea fizicii, chimiei, biologiei și a matematicii în redactarea și rezolvarea de probleme interdisciplinare”, se arată în regulamentul de concurs publicat pe site-ul IȘJ Covasna.

Termenul limită pentru înscriere este 8 aprilie, tabelul cu elevii participanți putând fi trimis la adresa de e-mail: [email protected]

Prima ediție a concursului multidisciplinar „As în științe” va avea loc miercuri, 17 aprilie, de la ora 10:00.

Articolul precedentJudețul Covasna, prezentat la Strasbourg în clădirea Consiliului Europei
Articolul următorDonare de sânge pe muzică instrumentală live, la Szimpla Sfântu Gheorghe