Echipa ISU Covasna a cucerit vineri Cupa Asociației Sportive a Pompierilor din România și a obținut titlul de campioană naţională a pompierilor la minifotbal.

Pompierii covăsneni au intrat în posesia trofeului pus în joc după ce s-au clasat pe primul loc la turneul final al competiției, desfășurat în perioada 4-7 iunie în municipiul Târgovişte.

În disputa pentru pentru primul loc, covăsnenii au trecut în finală de ISU Galaţi, cu scorul de 3-2. De asemenea, ISU Covasna a trecut în semifinale de ISU Hunedoara (1-1 și 3-2 după loviturile de departajare), iar în sferturi de ISU ARAD (6-1). De asemenea, pompierii covăsneni au câștigat toate meciurile din faza grupelor în fața echipelor din Sălaj, Ilfov și Iași.

La această competiţie, organizată de Asociaţia Sportivă a Pompierilor din România (ASPR), au participat echipele reprezentative ale unităţilor subordonate Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă din următoarele 16 judeţe: Arad, Bistriţa Năsăud, Botoşani, Constanţa, Covasna, Dâmboviţa, Dolj, Galaţi, Gorj, Hunedoara, Iaşi, Ilfov, Sălaj, Teleorman, Tulcea şi Vrancea.

Campionatul de minifotbal al pompierilor se organizează anual, iar obiectivele principale ale competiţiei sportive sunt promovarea modului sănătos de viaţă, dezvoltarea aptitudinilor fizice ale militarilor şi dezvoltarea spiritului de echipă.

Articolul precedentProgramul filmelor de la Cinema Arta Sfântu Gheorghe
Articolul următorO nouă zi, o nouă avertizare! Cod galben de ploi în Covasna