Continuă lucrările pentru reabilitarea și modernizarea străzilor din localitatea Ozun, astfel că în următoarele zile accesul tuturor mijloacelor de transport va fi strict interzis, anunță Primăria comunei.

Străzile Kispal şi Koleskert vor fi complet închise circulaţiei începând de mâine, iar locuitorii sunt rugaţi să nu circule cu niciun vehicul pe aceste două străzi, pentru a nu îngreuna lucrările de modernizare care au loc în această perioadă.

“Atragem atenţia locuitorilor că din cauza lucrărilor de modernizare a străzilor, în zilele de 6 şi 7 noiembrie, pe strada Kispal şi în zilele de 7 şi 8 noiembrie pe strada Koleskert este stricti interzisă circulaţia cu orice tip de mijoc de transport (tractor, autovehicul sau tracţiune animală). De asemenea, îi rugăm pe fermieri să nu lase animalele (cai, ovine, bovine) pe aceste două străzi. Este în interesul nostru ca lucrările de modernizare să se desfăşoare în condiţii optime. Vă mulţumim pentru înţelegere!”, au transmis reprezentanţii instituţiei.

În ultima perioadă, localitatea a trecut printr-un amplu proces de modernizare, fiind făcute, printre altele, investiții majore în infrastructura rutieră, lucrări de reabilitare, modernizare și extindere a rețelelor de apă și canalizare.

Articolul precedentMiercuri se reiau înscrierile pentru Casa Verde! Ce acte sunt necesare
Articolul următorLucrările de reabilitare de pe strada Puskás Tivadar sunt suspendate