ACS Ciprian Sfântu Gheorghe a participat în perioada 17-18 noiembrie la cea de a 14-a ediţie a trofeului internațional de înot Gran Premio Italia 2018 42nd “MussiLombardi Femiano”, care a avut loc în Livorno, Italia.

Competiţia, care este inclusă în calendarul Ligii Europene de Nataţie, a fost organizată de societatea Versilianuoto, în colaborare cu Federația Italiană de Înot regiunea Toscana și municipalitatea Livorno şi a adunat la start 561 de înotători, de la 59 de cluburi.

Înotătorul Barabás András (15 ani) a obţinut două medalii de argint în probele 100 m mixt cu timpul 1’04”86, 50 m fluture cu timpul 27”93 (record personal), dar şi două locuri V în probele 100 m liber cu timpul 56”44 (record personal) şi 50 m liber cu timpul 25”85.

De asemenea, sportiva Becze Zétény Benedek (14 ani) a obţinut locul IX la proba 50 m spate cu timpul 32”67.

Pregătirea pentru acest concurs şi-a atins obiectivele, am reuşit să obţinem recorduri personale şi chiar două medalii de argint la o competiţie de o asemenea anvergură. Medaliile sunt deosebite, au un design artistic, original, exclusiv concepute pentru trofeul „Mussi – Lombardi – Femiano„. Băieţii merită toate felicitările!”, a declarat antrenorul senior Ciprian Grosu, potrivit căruia la această competiţie au participat şi cele mai sonore nume ale nataţiei mondiale ale momentului precum Chad Le Clos, Gabriele Detti sau Simona Quadarella.

Articolul precedentPrimar covăsnean, amendat pentru că a arborat o panglică de doliu pe drapelul naţional
Articolul următorPeste 50 de evenimente de Ziua Naţională a României în judeţul Covasna