Miercuri, în jurul amiezii, Poliția Municipiului Sfântu Gheorghe a fost sesizată de către o femeie de 42 de ani despre faptul că ar fi fost agresată fizic de concubinul său.

Violență în familie. La fața locului s-a deplasat în cel mai scurt timp un echipaj, iar în urma verificărilor s-a stabilit că aspectele sesizate se confirmă. Bărbatul de 36 de ani, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și al unor neînțelegeri, și-a agresat partenera, lovind-o cu pumnii și picioarele.

În urma constatării situației de fapt, polițiștii au emis un ordin de protecție provizorie, dispunând evacuarea temporară a locuinței de către agresor și obligarea acestuia la păstrarea unei distanțe minime față de victimă. Totodată, a fost întocmit și un dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

În cursul serii, femeia a solicitat din nou sprijinul polițiștilor, sesizând că bărbatul a încălcat ordinul de protecție. Ajunși la fața locului, oamenii legii au constatat că agresorul s-a întors la locuința comună, unde a avut un nou conflict cu concubina sa, pe care a lovit-o.

Pe numele bărbatului a fost întocmit un al doilea dosar de cercetare penală, pentru lovire sau alte violențe și încălcarea ordinului de protecție.

Articolul precedentAutospecială nouă pentru Secţia de Pompieri Târgu Secuiesc
Articolul următorDoi harghiteni au furat numerele unei maşini din Sfântu Gheorghe