În Anul Elevilor, curtea clădirii cu clasele primare ale Liceelor Mikes / Mikó a fost îmbogățită cu desene şi jocuri vopsite pe asfalt, coordonate de artistul vizual Vetró Barnabás și cu membri din Consiliul Elevilor de la Liceul Teoretic „Mikes Kelemen”.

Bokor Dávid, Borbély Etele, Daragics Ágnes, Gergely Dorottya, Krizbai Attila, Iordache Eszter, Sánta Máté și Tavaszi Tamara împreună cu artistul Vetró Barnabás au pictat şotroane colorate și jucării interactive pentru elevii din clasele primare.

Primăria Sfântu Gheorghe anunţă că inițiativa este una specială şi pentru că elevii mai mari au dat un exemplu, făcându-i fericiți pe colegii de la clasele mai mici. În pauze sau după terminarea orelor, copiii s-au bucurat de jocuri şi au stat la coadă pentru fiecare dintre ele, încercând elementele de dezvoltare desenate pe asfalt.

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe a declarat 2019 și 2020 drept Anii Elevilor, generic sub care începând cu luna mai a acestui an au existat mai multe programe destinate tinerilor.

Articolul precedentMăsuri pentru prevenirea pestei porcine în Covasna: toţi mistreţii din zonele afectate vor fi împuşcaţi
Articolul următorRestricții de circulație pe 1 noiembrie la Sfântu Gheorghe