Fostul prim-ministru Dacian Cioloș va ajunge miercuri, 17 octombrie, la Sfântu Gheorghe, într-o vizită de lucru în cadrul căreia va participa și la o acțiune civică organizată de Platforma România100.

Începând cu ora 13:00, în Piața Centrală din municipiul Sfântu Gheorghe, Dacian Cioloş, fost premier și totodată fondatorul Platformei România100, va strânge semnături pentru campania „Oameni Noi în politică”, o inițiativă cetățenească de reformă a legislației electorale pentru simplificarea accesului în politică a oamenilor competenţi.

Este nevoie de 100 de mii de semnături

Conform site-ului www.oameni-noi.ro, până la ora actuală în județul Covasna au fost strânse 146 de semnături. Pe locul I este municipiul București cu 3.087 semnături adunate, iar la polul opus, județul Călărași unde există o singură semnătură pentru susținerea acestei campanii.

În cadrul vizitei de miercuri, Dacian Cioloş se va întâlni cu oficialitățile din județul Covasna, dar și cu actori și reprezentanți ai Teatrelor „Andrei Mureșanu” și „Tamasi Aron” din Sfântu Gheorghe, iar joi, 18 octombrie, de la ora 15:00, acesta va participa la o conferință de presă pe tema găsirii soluțiilor pentru comunitatea din judeţul Harghita.

 

Articolul precedentCum te poţi alătura Partidului Realitatea? Mesajul lui Cozmin Guşă către militanţi
Articolul următorCuiburi noi pentru păsările din Mestecănișul de la Reci, „cadou” în Săptămâna Ariilor Protejate