Cursurile Grădiniţei cu Program Normal şi cele ale Şcolii Primare Oituz au fost reluate vinery dimineață, asta deși conducerea Inspectoratului Școlar Județean Covasna anunța joi suspendarea lor până la finalul săptămânii, în urma fenomenelor meteo nefavorabile din ultimele zile.

Inspectorul școlar general Kiss Imre a transmis că situația a fost remediată, iar în momentul de față nu sunt alte unități de învățământ din județ închise.

Joi, Inspectoratul Școlar Județean Covasna a luat decizia suspendării cursurilor Grădiniţei cu Program Normal şi ale Şcolii Primare Oituz după ce miercuri, în urma vremii nefavorabile, localitatea a rămas fără curent electric, iar un copac a fost doborât de vânt pe acoperişul unităţii de învăţământ.

La Grădiniţa cu Program Normal Oituz sunt înscrişi 8 copii, iar la Şcoala Gimnazială Oituz învaţă 6 elevi de ciclul primar. În plus, sunt afectaţi de suspendarea cursurilor şi alţii 22 elevi de gimnaziu care nu pot fi transportați la Școala Gimnazială ”Comenius” Brețcu.

Articolul precedentDe 3 ani, elevii din Sfântu Gheorghe fac sport gratuit. Din toamnă, programul se va extinde cu înot pentru elevii din clasa a IV-a
Articolul următorPrimăria Sfântu Gheorghe va construi 50 de locuințe sociale noi, un centru comunitar și o grădiniță pentru romii din Őrkő