Liceul Teoretic ”Mircea Eliade” din Întorsura Buzăului, în parteneriat cu Asociaţia Sportivă „Ciucaş” Întorsura Buzăului, Muzeul Național al Carpaților Răsăriteni, Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Covasna și Asociația Cultural-Științifică ”Carpații Răsăriteni”, organizează a III-a ediție a Cupei îndrăgostiților… de tenis de câmp.

Evenimentul, care se va desfășura duminică, 29 februarie, de la ora 09:00, în Sala de Sport „Valeriu Bularca” și cea a Liceului Teoretic „Mircea Eliade” din Întorsura Buzăului, este adresat echipelor mixte de amatori.

„Cupa Îndrăgostiților … de tenis de câmp promovează tenisul de câmp ca activitate sportivă de petrecere a timpului liber. Evenimentul este dedicat ”Dragobetelui”, sărbătoare tradițională românească ce marchează în primul rând ziua iubirii și începutul unui nou anotimp”, transmit reprezentanții Muzeului Național al Carpaților Răsăriteni din Sfântu Gheorghe.

În cadrul evenimentului va fi organizat Turneul de tenis de câmp pentru echipe mixte (băiat-fată), adresat amatorilor de nivel începător și mediu; dar și expoziţia foto-documentară ”Granița de Est a Provinciei Dacia Romană”.

Programul turneului:

– 09:00 – 13:00 Desfăşurarea partidelor din faza grupelor și a semifinalelor (Sălile de sport ”Valeriu Bularca” și ”Mircea Eliade”)

– 13:30 – 15:30 Finale (Sala de Sport „Valeriu Bularca”)

– 16:00 – 16:30 Festivitatea de premiere (Sala de Sport „Valeriu Bularca”).

Detalii suplimentare pot fi aflate între orele 14:00 – 16:30, la numărul de telefon: 0769 805 405, persoană de contact Bogdan Stroie.

Termenul limită pentru de înscrieri este 25 februarie, ora 16:00.

Articolul precedentO stradă din Târgu Secuiesc, fără apă luni pentru câteva ore
Articolul următorFamilie venită din Italia, în carantină în județul Covasna