Liceul Teoretic „Mircea Eliade” și Asociaţia Sportivă „Ciucaş” Întorsura Buzăului, în parteneriat cu Muzeul Național al Carpaților Răsăriteni, Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Covasna și Asociația Cultural-Științifică „Carpații Răsăriteni” organizează cea de a II-a ediție a Cupei îndrăgostiților… de tenis de câmp.

Evenimentul, care se va desfășura duminică, 24 februarie, de la ora 09:00, în Sala de Sport „Valeriu Bularca” și cea a Liceului Teoretic „Mircea Eliade” din Întorsura Buzăului, este adresat echipelor mixte de amatori.

Cupa Îndrăgostiților…de tenis de câmp promovează tenisul de câmp ca activitate sportivă de petrecere a timpului liber. Evenimentul este dedicat „Dragobetelui”, sărbătoare tradițională românească ce marchează în primul rând ziua iubirii și începutul unui nou anotimp”, transmit reprezentanții Muzeului Național al Carpaților Răsăriteni din Sfântu Gheorghe.

Programul turneului:

– 09:00 – 12:30 Desfăşurarea meciurilor din faza grupelor și a semifinalelor (Sălile de sport „Valeriu Bularca” și „Mircea Eliade”)

– 13:00 – 15.00 Finale (Sala de Sport „Valeriu Bularca”)

– 15:15 Festivitatea de premiere (Sala de Sport „Valeriu Bularca”)

Articolul precedentSe prelungește valabilitatea cardurilor de sănătate
Articolul următorCod galben de răcire accentuată, ninsori, viscol şi vânt puternic, inclusiv în Covasna