Crucea Roșie, filiala județului Covasna, organizează și în acest an, în cadrul Zilelor Sfântu Gheorghe (3-5 mai), „Weekend în familie”, eveniment în cadrul căruia copiii vor putea lua parte la activități destinate lor, în timp ce părinții lor se vor putea recrea alături de un grătar și o băutură.

Acțiunea este organizată în cadrul campaniei anuale de strângere de fonduri, destinate organizării „Taberei de Vară 2019” – activitate începută în anul 1992 şi continuată, fără  întrerupere, până în prezent.

Evenimentul va avea loc în perioada 3-5 mai, în curtea sediului Crucii Roșii din strada str. Kós Károly, nr. 7, unde voluntarii Crucea Roșie Covasna îi vor aștepta pe cei mici cu un castel gonflabil, ponei și alte activități distractive.

Tabăra de vară pentru copiii defavorizați, pentru care Crucea Roșie strânge fonduri în cadrul weekend-ului în familie, va fi organizată la fel ca și în anii trecuți în comuna Cernat.  Aproximativ 60 de copii din județ, provenind din familii sărace și/ sau marginalizate social, vor avea posibilitatea de a petrece, pentru prima oară în viață, o săptămână într-o tabără de vară.

Articolul precedentCopac căzut peste un restaurant la Ozun
Articolul următorSe caută modele de bune practici în învățământul românesc