Crucea Roșie Covasna organizează pentru al patrulea an consecutiv concursul „Design de tricou pentru concursul de prim ajutor – Lifesaver”.

Concursul „Lifesaver T-shirt desing” se va desfășura până în data de 29 aprilie (a.c.) și este dedicat tuturor elevilor din ciclurile gimnaziale și liceale ale școlilor din județul Covasna.

Competiția își propune selectarea celor mai bune idei de design pentru tricoul „Lifesaver”, care va fi purtat de cei aproximativ 300 participanți, și profesorii însoțitori, respectiv de organizatorii celei de a 59-a ediții a concursului județean „Sanitarii Pricepuți”, care va fi organizat la Sfântu Gheorghe în data de 14 mai (a.c.).

„Atragem atenția participanților că vor fi jurizate exclusiv acele lucrări care nu conțin simbolurile altor instituții de sănătate (ex. șarpe, medicamente, ac pentru injecție, etc.) Acele simboluri nu reprezintă principiile primului ajutor de bază”, au transmis organizatorii.

Potrivit calendarului competițional, lansarea concursului a avut loc în data de 1 martie, iar termenul limită pentru depunerea proiectelor este 29 martie (inclusiv). Jurizarea se va desfășura în perioada 1-12 aprilie, iar rezultatele finale vor fi anunțate în perioada 15-19 aprilie.

Conform regulamentului de concurs, fiecare elev se va putea înscrie cu cel mult două proiecte. Designul pentru tricou trebuie să redea importanța însușirii cunoștințelor de prim ajutor. Acesta poate fi realizat față, verso; sau față + verso, și trebuie să includă în mod obligatoriu logo-ul societății.

Proiectele pot fi trimise prin e-mail, la adresa: [email protected]; sau pot fi depuse personal la sediul societății din municipiul Sfântu Gheorghe, strada Kós Károly, numărul 7.

Potrivit organizatorilor, în urma jurizării vor fi desemnați doi câștigători: un elev al ciclului gimnazial și un elev al ciclului liceal.

Articolul precedentMii de hectare de pășuni din județul Covasna afectate de mistreți
Articolul următorSepsi OSK a pus în vânzare biletele pentru meciul de vineri cu CSU Craiova