Duminică dimineaţă, în jurul orei 08:45, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Brașov, în timp ce efectuau activități de patrulare, au observat pe str. Cezar Boliac din municipiul Brașov, un bărbat în vârstă de 31 ani, din județul Covasna, care la vederea echipajului de poliție a avut un comportament suspect, aruncând țigara pe care o avea.

Concomitent, pe aceeași stradă, polițiștii au identificat un autoturism în care dormeau doi bărbați, în vârstă de 25, respectiv de 33 ani, din județul Covasna. După efectuarea legitimării și a controlului corporal, asupra acestora a fost identificată o pungă transparentă care conținea mai multe fragmente de substanță vegetală, precum și o jumătate de pastilă de culoare galbenă.

Polițiștii au efectuat controlul autoturismului, în interiorul acestuia fiind identificată o pungă resigilabilă în care se aflau trei pastile de culoare galbenă.

Cele trei persoane au fost conduse la sediul poliției pentru continuarea verificărilor, iar produsele au fost ridicate, urmând a fi înaintate, împreună cu  documentele întocmite, autorităților competente pentru continuarea cercetărilor.

Articolul precedentNoutăți în programul Rabla: În premieră, programul se aplică și pentru motociclete
Articolul următorViceprimarul comunei covăsnene Vârghiş, Szocs Denes, declarat incompatibil de Agenţia de Integritate