Vineri după-amiază, un bărbat de 32 de ani a fost prezentat în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă, după ce joi seară a condus băut și a accidentat mortal o persoană, apoi a fugit de la locul faptei.

Joi seară, în jurul orei 20:50, polițiștii au fost sesizați printr-un apel prin 112, despre faptul că pe raza comunei Turia, o persoană ar fi fost accidentată mortal. Ajunși la fața locului, oamenii legii au constatat că aspectele sesizate se confirmă și au identificat la fața locului corpul fără viață al unui bărbat de 63 de ani.

În cauză au fost demarate imediat verificările, iar în mai puțin de două ore de la primirea apelului, polițiștii au identificat atât autoturismul implicat, cât și pe cel care l-a condus la momentul producerii evenimentului.

„Din cercetările efectuate până la acest moment s-a stabili că, în timp ce conducea autoturismul în cauză, bărbatul de 32 de ani a surprins și accidentat mortal victima care se afla pe partea carosabilă. La momentul depistării șoferul nu a putut fi testat cu etilotestul din cauza stării avansate de abrietate, astfel că a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost reclotate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Covasna, agent principal de poliţie Nicoleta Tolvaj-Marin.

Potrivit acesteia, vineri după-amiază s-au făcut demersurile necesare astfel încât bărbatul de 32 de ani, cercetat acum pentru ucidere din culpă, conducere sub influența băuturilor alcoolice și părăsirea locului accidentului, să fie prezentat instanței de judecată cu propunerea de arestare preventivă.

Articolul precedentPrima piață de „Semințe cu suflet” ajunge în județul Covasna
Articolul următorSepsi OSK joacă în deplasare prima etapă din 2019