Un tânăr în vârstă de 23 de ani este urmărit penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere unui vehicul fără permis de conducere, furt în scop de folosință și amenințare.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Secuiesc a dispus față de acesta măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Evenimentele care au dus la aceste măsuri s-au întâmplat vineri seara, în jurul orei 20:30, când polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că pe DN 11, între Cernat și Târgu Secuiesc, s-a produs un eveniment rutier în care au fost implicate două autovehicule.  

Acolo, un tânăr în vârstă de 23 de ani aflat la volanul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă circulând cu autovehiculul în șanțul din dreapta drumului pe o distanță de circa 200m, iar la revenirea pe banda sa de mers a lovit din spate un alt autoturism, condus regulamentar pe aceeași direcție de deplasare.

În urma evenimentului rutier nu a rezultat vătămarea corporală a vreunei persoane, ci doar avarierea celor două autoturisme.

Imediat după producerea evenimentului rutier, tânărul de 23 de ani a părăsit locul accidentului, însă, în urma verificărilor efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, a rezultat faptul că acesta nu este posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul a fost furat în seara aceleiaşi zile din curtea unui imobil din Cernat.

Totodată, pe parcursul cercetării la fața locului, tânărul a purtat o discuție telefonică cu posesorul autoturismului, ocazie cu care l-a amenințat pe acesta cu acte de violență.

Articolul precedentNoul ministru al Muncii dă asigurări că nu se taie pensiile şi salariile
Articolul următorMiercuri se reiau înscrierile pentru Casa Verde! Ce acte sunt necesare