Jucătorii unui club din Liga 1 vor primi doar jumătate din salarii în următoarele trei luni. Decizia a fost acceptată de jucători, inclusiv de către fotbaliștii străini, scrie Realitatea de Botoșani

Cornel Șfaițer, managerul clubului Sepsi OSK, spune că în momentul de față nu sunt probleme financiare dar decizia de a diminua contractele a fost mai mult o măsură precauție. Sepsi are în acest an un buget de șapte milioane de euro.

„S-au plătit integral salariile pe martie și s-a negociat o reducere a contractelor pentru următoarele trei luni. Am găsit înțelegere la jucători și s-au diminuat contractele cu 50% pentru trei luni de zile. Contractele sunt la zi, primele sunt la zi, chiriile la zi, obligațiile la stat sunt la zi. Deocamdată nu sunt probleme financiare dar a trebuit să ne luăm niște măsuri de precauție. E clar că în aceste trei luni scad și veniturile și nu vrem să ne dezechilibrăm financiar”, a spus Cornel Șfaițer, care a mai precizat că lucrările la noul stadion din Sfântu Gheorghe continuă, arena urmând a fi inaugurată în primăvara anului viitor.

„La stadion se lucrează în continuare. Chiar s-a lucrat într-un ritm foarte bun până acum. Până la sfârșitul anului, probabil se va finaliza urmând să se lucreze la gazon în primăvara anului viitor”, a mai spus Cornel Sfaițer.