Aproximativ 50 de persoane, majoritatea cu dizabilități, au participat vineri seară la concertul susținut de trupa olandeză blues “All Star”.

Spectacolul, organizat de Fundația „United by Music Romania”- recent înregistrată la Sfântu Gheorghe, a durat aproape o oră și a fost un real succes, reușind să ridice în picioare publicul prezent.

Oamenii au cântat și au dansat pe ritmuri de blues, country, sau rock`n`roll, alături de cei doi pianiști și doi soliști ai formației – toți persoane cu dizabilități.

Piese precum “I am beautiful”, cântată de Christina Aguilera, “Let it be”, a celor de la The Beatles, sau “On the road again” cântată de Willie Nelson, au fost interpretate cu atât de mult profesionalism, încât cei prezenți au uitat de faptul că membrii formației nu erau artiști autentici.

În ultimele zile trupa olandeză „All Star” a susținut spectacole în Târgu Mureș, Odorheiul Secuiesc, dar și la Castelul „Mikes” din Zăbala.
Fundația „United by Music” își propune să descopere persoane talentate cu dizabilități, din județele Covasna, Harghita și Mureș.

Articolul precedentZeci de pompieri şi autospeciale au plecat din Covasna la exerciţiul Seism 2018 din Bucureşti
Articolul următorSe caută persoane cu dizabilități, pasionate de muzică, din Covasna, Harghita și Mureș