Casa de Cultură Kónya Ádám și Primăria Sfântu Gheorghe îi invită pe locuitorii municipiului să participe în data de 14 decembrie la ediția de Crăciun a stagiunii de concerte simfonice 2019/2020, la care au fost invitate, pe lângă artiști locali, 3 coruri de cameră care vor susține un spectacol comun la Biserica Catolică  „Krisztus Király”.

Evenimentul va avea loc începând cu ora 19:00, iar publicul va putea urmări spectacolul pregătit de corurile Vox HumanaPro Musica și Laudate”.

„Seria de evenimente de muzică simfonică cunoscută sub denumirea de Stagiunea de Concerte Simfonice este populară de ani de zile la Sfântu Gheorghe, evenimentele organizate lunar sunt în fiecare an cu toate biletele vândute. Pe data de 14 decembrie (…) va fi prezentat în comun un spectacol într-adevăr special, intim în orașul nostru, deoarece pentru concertul simfonic de sărbătoare publicul va fi înveselit cu opera lui Johann Sebastian Bach (…) Anul acesta, pe lângă corala binecunoscută de deschidere, vor răsuna partea a IV-a,a V-a și a VI-a, prezentate de soliștii locali și invitații lor: Sebestyén-Lázár Enikő – soprano, Lővenberger Orsolya – alto (Brașov), Nicolae Simonov – tenor (București), precum Lőfi Gellért – bas, dirijați de dr. Steffen Marcus Schlandt”, au transmis organizatorii.

Potrivit acestora, vineri, 13 decembrie, între orele 10:00 și 12:00, cel de al treilea act al concertelor lecții va călăuzi copiii în lumea dansului. În cadrul evenimentului publicul va avea ocazia de a viziona în prezentarea comună a orchestrelor de cameră Georgius” și Ciuc”,  jocul de povești intitulat Îmi permiteți să vă invit la un dans? Dinastia Strauss”

Prețul întreg al abonamentelor pentru sezonul de concerte simfonice este 130 lei, iar cu reducere 70 lei.

Biletele pentru concertele seriei de evenimente se pot achiziționa cu 30 lei, respectiv cu 15 lei în cazul celor cu reducere, iar biletul de intrare pentru stagiunea de Concerte-lecții” a va costa 6 lei.

Acestea se pot procura de la Biroul de Organizare Evenimente Culturale (Piața Libertății, nr. 1) luni-joi, între orele 9:00-16:00 și vineri între orele 9:00 și 13:00.
Articolul precedentUrs în localitatea harghiteană Praid. Locuitorii, avertizați prin Ro-Alert
Articolul următorVineri începe Târgul de Crăciun de la Sfântu Gheorghe