Polițiștii covăsneni au constatat mai multe infracțiuni la regimul circulației și au întocmit dosare de cercetare penală pentru cei prinși circulând cu încălcarea normelor legale.

Un bărbat de 38 de ani este cercetat penal după ce a fost identificat la volanul unui autoturism pe raza municipiului Sfântu Gheorghe, iar în urma verificărilor s-a stabilit că acesta nu avea permis de conducere pentru nicio categorie.

Tot pentru conducere fără permis este cercetat și un bărbat de 33 de ani din Zăbala, depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere.

La Boroșneu Mare, oamenii legii au oprit în trafic un ansamblu de vehicule format din tractor și remorcă, la volanul căruia se afla un tânăr de 22 de ani. Din verificările efectuate s-a stabilit că cel în cauză nu avea permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte ansamblul condus, iar remorca nu era înmatriculată sau înregistrată în circulație. Pe numele tânărului a fost întocmit un dosar penal.

Articolul precedent4 covăsneni cercetați penal după ce au provocat scandal într-un bar
Articolul următorÎncep Zilele comunei Ozun. Printre invitați – Fuego