Cei mai buni tineri antreprenori din judeţ vor fi premiați și în acest an de Camera de Comerţ şi Industrie (CCI) Covasna şi Asociaţia Junior Business Club din Sfântu Gheorghe, în cadrul galei anuale ce va avea loc la mijlocul lunii decembrie.

Festivitatea reprezintă, potrivit conducerii CCI Covasna, recunoaşterea oficială a performanţelor antreprenorilor cu vârste sub 35 de ani care au înregistrat succese în activitatea lor economică şi care pot fi consideraţi exemple remarcabile pentru noua generaţie.

„Îi căutăm pe acei antreprenori care în pofida vârstei tinere înregistrează succese în activitatea lor economică şi care pot fi consideraţi un exemplu remarcabil pentru noua generaţie. Vor fi premiaţi cei mai buni întreprinzători tineri, asociaţi semnificativi la societăţi comerciale sau cei care activează ca Persoane Fizice Autorizate din judeţul Covasna pe baza rezultatelor financiare aferente anului fiscal 2018. Firmele înscrise trebuie să aibă profit la sfârşitul anului 2018”, au transmis reprezentanții CCI Covasna.

Evenimentul va avea loc în data de 14 decembrie, la Orchidea Events Sfântu Gheorghe, iar antreprenorii se pot înscrie până pe data de 6 decembrie, în baza unui formular completat și trimis la adresele de e-mail: [email protected] sau [email protected]

De asemenea, propuneri pentru titlul de „Tânărul antreprenor al anului” pot fi făcute şi de terţe persoane.

„Dacă cunoaşteți o asemenea persoană, fie că vă este rudă, vecin, prieten sau ați dezvoltat o relaţie profesională cu această persoană, trimiteți propunerea Dvs. Întreprinzătorul recomandat va fi contactat și dacă își manifestă acordul va putea participa la concurs”, mai transmit reprezentanții CCI Covasna.

Potrivit acestora, nu sunt eligibili antreprenorii care au devenit asociați/acționari prin preluarea/cumpărarea acțiunilor/părților sociale ale unei companii care este prezentă pe piață de 5 ani, dacă preluarea/cumpărarea acțiunilor/părților sociale este mai recentă de 5 ani.

Articolul precedentȘi-a amenințat soția și nu se mai poate apropia la 200 m de ea
Articolul următorMS a livrat ultima tranșă de vaccin antigripal. Peste 2.300 de covăsneni imunizați gratuit în acest sezon