Caravana Medicală a ajuns în județul Bacău. Oamenii s-au bucurat de un consult gratuit oftalmologic, iar la final au plecat acasă cu ochelari de vedere. Spitalul Mobil ajunge în satele uitte de autorități, acolo unde românii nu și-au făcut un consult medical de ani de zile sau chiar niciodată. Pe lângă Caravană, românii sunt așteptați în șapte centre regionale pentru a primi consult gratuit. 

Peste 200 de români au fost consultați în comuna Ardeoani, județul Bacău.

Spitalul Mobil ajunge în satele uitte de autorități, acolo unde românii nu și-au făcut un consult medical de ani de zile sau chiar niciodată. Pe lângă Caravană, românii sunt așteptați în șapte centre regionale pentru a primi consult gratuit. 

 
 
 

 
 

În prima săptămână de când și-a reluat activitatea, Caravana Medicală a ajuns în șase județe și a consultat oftalmologic peste 1.300 de români care nu își permiteau un consult și ochelari de vedere.

 
 
 
Articolul precedentCOVASNA: FESTIVALUL DE TRADIȚII POPULARE ROMÂNEȘTI „NEDEIA MOCĂNEASCĂ”, DE SÂNTILIE, LA VALEA ZÂNELOR
Articolul următorBLONDA LUI COLDEA, AMENINȚĂRI JOSNICE! ANCA ALEXANDRESCU: VOR FI NIȘTE DEZVĂLUIRI DEVASTATOARE ÎN ACEASTĂ SEARĂ