Camera de Comerț și Industrie (CCI) Covasna, în parteneriat cu Asociaţia „Junior Businesss Club”, organizează la finalul lunii noiembrie ceremonia de decernare a premiului pentru „Cel mai bun tânăr întreprinzător”.

Evenimentul, care va avea loc pe data de 30 noiembrie, este dedicat tinerilor antreprenori cu vârste de până în 35 de ani, care înregistrează succese în activitatea lor economică şi care pot fi consideraţi un exemplu remarcabil pentru noua generaţie.

Potrivit reprezentanților CCI Covasna, vor fi premiaţi cei mai buni antreprenori tineri, asociaţi semnificativi la societăţi comerciale, sau cei care activează ca Persoane Fizice Autorizate, din judeţul Covasna, pe baza rezultatelor financiare aferente anului fiscal 2017, iar firmele înscrise trebuie să figureze cu profit la finalul anului 2017.

Nu sunt eligibili antreprenorii care au devenit asociați/acționari prin preluarea/cumpărarea acțiunilor/părților sociale ale unei companii care este prezentă pe piață de 5 ani, dacă preluarea/cumpărarea acțiunilor/părților sociale este mai recentă de 5 ani.

Tinerii interesați se pot înscrie până pe data de 23 noiembrie, în baza unui formular, la adresele de e-mail: [email protected] sau [email protected].

Mai multe informații legate de înscriere pot fi obținute la numerele de telefon: 0755 085 842 (Incze Eszter) și 0751 790 537 (Karácsony Zsolt).

 

Articolul precedent18 utilaje pregătite pentru deszăpezirea străzilor din Sfântu Gheorghe
Articolul următor100 de ani de la Marea Unire, la Teatrul Andrei Mureșanu din Sfântu Gheorghe