Polițiștii covăsneni împreună cu reprezentanți ai scollii gimnaziale „Bibó József” din Brateș și reprezentanți ai autorităților publice locale au organizat miercuri, 19 februarie, o activitate comună cu ocazia comemorării a 400 de ani de la înfințarea scolii, una dintre cele mai vechi instituții de învățământ din județul Covasna.

La activitate a participat și gimnasta de talie mondială Ecaterina Szabó, multiplă campioană olimpică, mondială și europeană, una dintre cele mai marcante figuri ale sportului românesc, originară din județul Covasna.

Cariera gimnastei a fost o inspirație pentru copiii și profesorii școlii din Brateș care au fost entuziasmați și vizibil emoționați de prezența acesteia.

La activitate au fost prezenți polițiști din cadrul Postului de Poliție Brateș, Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității si a Compartimentului Relații Publice.

„Prezența polițiștilor covăsneni la eveniment reliefează prioritatea Inspectoratului de Poliție Județean Covasna de a se apropia cât mai mult de comunitatea pe care o servește prin derularea unor programe cu specific preventiv în cadrul unităților de învățământ și promovarea meseriei de polițist. La activitate au participt peste 100 de elevi și 20 de cadre didactice. Polițiștii covăsneni vor continua să organizeze activități cu caracter preventiv în cadrul unităților de învățământ axate în mod special pe linia siguranței rutiere, șiguranței pe internet și combaterea delincvenței juvenile”, au transmis reprezentanții IPJ Covasna.

Foto: IPJ Covasna

Imagine

Articolul precedentSe poate bea din nou apă de la Izvoarele Honvéd şi Csaba dinspre Șugaș Băi
Articolul următorȘi „mascații” SAS Covasna donează sânge