sdr_HDRB

Proiectul de buget al municipiului Sfântu Gheorghe pe anul 2019, estimat la peste 130 milioane de lei, a fost supus dezbaterii publice pe site-ul Primăriei.

Conform anunţului oficial, locuitorii au la dispoziţie până pe 9 aprilie să-şi exprime opiniile şi propunerile de modificare a propunerii de buget postate pe site-ul Primăriei (click AICI).

Din totalul veniturilor estimate de Primăria Sfântu Gheorghe în anul 2019, pentru Servicii Publice Generale este propusă suma de 18 milioane de lei, pentru Apărare şi Ordine Publică 3,4 milioane de lei, iar pentru Servicii, Dezvoltare Publică, Locuinţe, Mediu şi Ape peste 14 milioane de lei.

Cea mai mare sumă, aproape 65 milioane de lei, a fost alocată cheltuielilor social-culturale, din care 16 milioane pentru Învăţământ, 2,6 milioane pentru Sănătate, peste 26 milioane pentru Cultură, recreere şi religie şi 19,5 milioane pentru Asistenţă socială.

La capitolul „Activităţi economice” sunt prevăzute peste 29 milioane de lei, din care 25 milioane pentru transport, drumuri şi poduri.

Articolul precedent230 de biciclete pentru un sistem de Bike Sharing la Sfântu Gheorghe
Articolul următor10 studenți primesc burse de la Primăria Sfântu Gheorghe