Regizorul și omul de afaceri Bobby Păunescu a afirmat că realegerea tatălui său, George Constantin Păunescu, ca președinte al U.G.I.R – Uniunea Generală a Industriașilor din România, reprezintă un eveniment de primă mărime pentru mediul de afaceri autohton. Păunescu a precizat că pe viitor ar fi de dorit realizarea unei relații instituționale cu Guvernul României.

„UGIR a fost fondată de către marele antreprenor Nicolae Malaxa, înainte de război, si-a reluat activitatea după 1990 și a devenit din ce in ce mai puternică. Ceea ce a realizat George Constantin Păunescu în mandatele sale a fost să ca UGIR să aibă o prezență constantă în Consiliul Social, sigur că este la nivel consultativ. Cei de la UGIR sunt prezenți în toate ministerele, în toate prefecturile, tot la nivel consultativ. Dacă vrem să schimbăm ceva, aceste idei, cu voința Executivului, trebuie ascultate pe un palier instituțional. Scuzați-mi lipsa de modestie, GCP  și tatăl meu și idolul meu, dar să fii votat cu unanimitate de circa 300 de mii de oameni este ceva. Într-o poziției de felul acesta ai nevoie de o persoană care are influență, care este prezentă în toate sferele de deciziei”, a declarat regizorul și omul de afaceri Bobby Păunescu.

Și jurnalistul Mihai Rusu a remarcat faptul că realegerea lui George Constantin Păunescu „are o semnificație deosebită pentru piața liberă din România, pentru că deschide canale cu oameni de afaceri din toată lumea. UGIR este ca un garant al seriozității”.

George Constantin Păunescu, reales în funcția de PREȘEDINTE al Uniunii Generale a Industriașilor din România – U.G.I.R.

Articolul precedentGeorge Constantin Păunescu, reales în funcția de PREȘEDINTE al Uniunii Generale a Industriașilor din România – U.G.I.R.
Articolul următorPastilele de iod ZAC în farmacii, puțini români sunt interesați de ele