Polțiștii din Târgu Secuiesc au reținut, joi după-masă, doi bărbați din județele Ialomița și Ilfov, pentru tentativă de înșelăciune și înșelăciune, după ce i-au surprins pe aceștia la intrarea în localitatea Tinoasa, în timp ce opreau autovehiculele și le cereau șoferilor bani pentru combustibil în schimbul unor bijuterii false.

Potrivit IPJ Covasna, aceștia erau cunoscuți pentru săvârșirea unor fapte de furt și înșelăciune, comise pe teritoriul țării și în străinătate (Bulgaria, Germania).

„În data de 28.03.2019, orele 18:00, polițiștii din Târgu Secuiesc, în timp ce executau serviciul de patrulare pe raza municipiului, s-au sesizat din oficiu despre faptul că două persoane care se aflau la intrarea în localitatea Tinoasa cu un autoturism înmatriculat în Bulgaria, făceau semne de oprire la autovehicule și cereau bani pentru combustibil oferind la schimb bijuterii confecționate dintr-un material de culoare galbenă sub legenda că sunt din aur și le vând la un preț mic. Patrula de intervenție a identificat la fața locului o persoană din județul Brașov, cu care cei doi negociau vânzarea de bijuterii de culoare galbenă. Cei doi autori au fost conduși la sediul Poliției municipiului Târgu Secuiesc, unde s-a stabilit că proveneau din județele Ialomița, respectiv Ilfov”, au transmis reprezentanții IPJ Covasna.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Târgu Secuiesc, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la înșelăciune.

 

Articolul precedentCampionatul Naţional de Sprint Urban are loc în premieră la Sfântu Gheorghe
Articolul următorFals avocat, cercetat de polițiștii covăsneni pentru înșelăciune