Luni dimineață, în jurul orei 5:00, un bărbat de 40 de ani a sesizat poliţia că ar fi fost victima unei infracțiuni în zona centrală a municipiului Sfântu Gheorghe.

La fața locului s-a deplasat un echipaj, iar din primele verificări s-a stabilit că victima a fost acostată de către două persoane necunoscute care, prin acte de violență, i-au sustras portofelul în care avea, pe lângă documente de identitate, suma de 50 de coroane norvegiene.

În scurt timp, pe baza semnalmentelor comunicate de victimă, polițiștii i-au identificat pe făptași în persoana a doi tineri de 23 și 27 de ani, asupra lor fiind găsit și portofelul sustras. Cei doi au fost conduşi la sediu pentru audieri, iar față de aceștia polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. Cercetările în acest caz sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, urmând să fie propusă o soluție legală prin unitatea de parchet competentă.

Articolul precedentAmenzi de aproximativ 60.000 lei aplicate de DSVSA Covasna în ultimele săptămâni
Articolul următorPrimăria Sfântu Gheorghe amendată din nou pentru nearborarea drapelului României pe 15 martie