Sezonul de schi pe pârtia „Lőrincz Zsigmond” din stațiunea Covasna se deschide oficial marți, începând cu ora 15:00, iar Primăria anunță că pentru început va fi practicabilă doar partea inferioară.

Primarul stațiunii Covasna, Gyerő József a transmis că dacă și condițiile meteo vor permite, în perioada următoare se va putea schia și pe sectorul abrupt al pârtiei. Acesta a anunțat că patinoarul mobil pe care Primăria Sfântu Gheorghe l-a donat în 2017 este în continuare funcțional.

„Deocamdată va fi utilizabilă doar partea inferioară, mai lină (albastră) a pârtiei, însă, în funcție de condițiile de zăpadă naturală și artificială la dispoziție în perioada următoare, vom da în folosință și sectorul abrupt (porțiunea superioară). Patinoarul va fi deschis tot conform orarului de vacanță și îi așteaptă în continuare pe iubitorii gheții”, a transmis primarul stațiunii Covasna, Gyerő József.

Pârtia de schi „Lőrincz Zsigmond” are două tronsoane, unul de 400 metri lungime, cu un grad de dificultate uşor, şi altul de 1.000 de metri lungime și grad de dificultate mediu, fiind cea mai mare din județ.

Informații despre programul de funcționare, prețurile biletelor, abonamentelor pot fi aflate pe: http://www.primariacovasna.ro/orasul-nostru/turism-si-agrement/partia-de-schi/?fbclid=IwAR1D2XeI1-0Lh0JWfL8Sc4FsqY12nBWhpnpSE9WzsRZvz65b0igcUPQj97g

Articolul precedentIoan Andrei Dumiter s-a întors la Sepsi OSK
Articolul următorCod galben de ceață în județul Covasna