Mai este o lună până la Covalact Saint George City of Debate 14, iar organizatorii celei mai mai mari competiții de dezbateri academice pentru liceeni din România au lansat joi seară înscrierile pentru arbitri însoţitori.

Conform regulamentului competiției, arbitrul trebuie să fie o persoană majoră, cu studiile liceale absolvite, poate însoți cel mult 3 echipe, iar fiecare echipă poate avea un singur arbitru.

Formularul de înscriere poate fi accesat AICI, deadline-ul pentru completare fiind 18 februarie, ora 23:59.

Acelaşi deadline este valabil pentru achitarea integrală a taxei de participare de către echipele înscrise, iar organizatorii reamintesc faptul că arbitri însoţitori au gratuitate totală.

Participanții pot solicita informații suplimentare fie pe pagina de Facebook a competiției (Covalact Saint George City of Debate 14), fie prin e-mail, la adresa: [email protected].

Competiția din acest an va avea loc în perioada 6-8 martie și va reuni 70 de echipe din țară, dintre care 10 admise în sistem WildCard și alte 60 în sistem Open.

Confirmarea locurilor se face odată cu plata taxei de concurs, care va include și cazarea: 270 lei pentru un debater incluzând cazare la hotel/pensiune; respectiv 190 lei pentru un debater, incluzând cazare la cămin/hostel. Echipele trebuie să achite cel puțin jumătate din taxa de participare până marțea viitoare.

Listele cu echipele admise, precum și alte informații pot fi accesate pe site-ul competiției, cityofdebate.ro.

Competiția națională Saint George City of Debate este inclusă în calendarul competiţional al Asociaţiei Române de Dezbateri, Oratorie şi Retorică (ARDOR).

În cele 13 ediții precedente, competiția a adunat aproximativ 5.000 de participanţi, iar ediția de anul trecut a fost prima şi cea mai mare de acest gen desfăşurată „paperless” (în sistem informatizat – n.red), prin intermediul unei platforme online pentru pairing şi feedback.

De asemenea, a fost prima competiţie la care prezenţa participanţilor în sala de anunţuri s-a făcut automat, prin scanarea unui cod de bare de pe badge.

Articolul precedentVizitele la secţia Neonatologie a Spitalului Judeţean din Sfântu Gheorghe, suspendate!
Articolul următorSe extinde pesta porcină în județul Covasna! Noi focare în zona Baraolt