Meciul retur din primul tur al play-off-ului EuroCup Women dintre campioana României la baschet feminin, Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe și echipa poloneză Artego Bydgoszcz se joacă joi seara, de la ora 19:00, la Artego Arena, în Polonia.

În meciul tur, jucat acasă la mijlocul lunii decembrie, fetele antrenate de Zoran Mikes au pierdut la o diferență de doar 9 puncte, scor final: 61–70 (15–13, 15–17, 19–25, 12–15).

„După o călătorie lungă am ajuns în Polonia, unde jucăm meciul retur din primul tur al play-off-ului EuroCup Women împotriva echipei Artego Bydgoszcz. Ne pregătim cu forță pentru acest meci. Acasă am pierdut la 9 puncte, dar o să facem tot posibilul să câștigăm și să mergem mai departe”, au transmis reprezentanții echipei.

Meciul va putea fi urmărit live AICI

Artego este singura echipă care a reușit să o învingă pe Sepsi în Grupa Est, iar în campionatul intern covăsnencele au încheiat anul neînvinse.

Articolul precedentAjutorul de deces crește în 2020
Articolul următor„Permanenţe Eminesciene”, recital de poezie şi muzică al Cenaclului Literar „Buna Vestire” din Miercurea Ciuc, la Sfântu Gheorghe