Antrenorul Sepsi OSK, Leo Grozavu este optimist înaintea partidei cu Academica Clinceni și spune că jucătorii săi știu la ce să se aștepte de la meciul de luni. Covăsnenii au ratat șansa de a juca în play-off.

Tehnicianul este de părere că partida nu va fi una ușoară însă speră că jucătorii pe care îi antrenează vor lupta pentru cele 3 puncte.

Etapa 20 a Ligii I de fotbal se joacă pe Stadionul Municipal Sfântu Gheorghe, începând cu ora 18:00.

„Cred că de când am venit la echipă această etapă este cea mai importantă. Jucăm împotriva unei echipe cu care mai mult ca sigur o să ne duelăm și în play-out și îmi doresc foarte mult ca cele trei puncte să fie de partea noastră. Mi-aș dori ca și băieții să fie la fel de conectați cum sunt eu, sunt absolut convins că vor fi, pentru că e obligatoriu. Când am jucat cu Viitorul, cu Craiova, cu CFR-ul poate lumea nu avea atâtea așteptări de la noi, dar de data asta sunt convins că toată lumea așteaptă să câștigăm jocul. Sunt convins că nu va fi ușor, e o presiune în plus pentru noi, dar la final, indiferent de ce se întâmplă, trebuie să fim noi cei care ieșim învingători de pe teren. I-am urmărit pe cei de la Clinceni, i-am analizat, așa cum și ei o fac la rândul lor. Va fi un altfel de joc, știm și noi la ce să ne așteptăm, sperăm ca pe teren să avem luciditatea și dispoziția necesară să putem să îi blocăm unde trebuie, iar în alte părți să putem face și diferența”, a declarat Leo Grozavu.

În meciul tur din etapa a 7-a a Ligii I de fotbal, jucat în deplasare pe stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu, Sepsi a remizat cu Academica.

Înainte de această etapă, Sepsi se află pe locul 11 în clasamentul Ligii 1 cu 3 victorii, 10 egaluri și 6 înfrângeri, având un total de 19 puncte, la egalitate cu Academica Clinceni, care însă are 4 victorii, 7 egaluri și 8 înfrângeri în acest campionat.

Bilete pot fi achiziționate luni, între orele 09.00-15.00 de la Biroul de Organizare Evenimente Culturale (Piața Libertății, nr. 1), iar între orele 15.30-18.00 de la caseria situată în vecinătatea stadionului Municipal Sfântu Gheorghe.

Articolul precedentFoto. Aproximativ 70 de copii maltezi l-au așteptat sâmbătă pe Moș Nicolae. Faptele bune continuă
Articolul următorAccident cu 3 mașini și 3 autoutilitare pe un drum din județul Covasna. Două persoane sunt la spital