Pe parcursul ultimelor zile, polițiștii covăsneni au acționat în trafic pentru combaterea infracțiunilor rutiere și a faptelor contravenționale.

În urma acțiunii au fost aplicate mai multe amenzi, în valoare totală de 2.080 lei, și au fost reținute 3 permise de conducere.

Totodată, un tânăr de 19 ani a fost prins la volan, pe raza municipiului Sfântu Gheorghe, deși nu deșine permis de conducere.

„La data de 19 decembrie 2019, în jurul orelor 02:00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier și Poliției Municipiului Sfântu Gheorghe, au fost sesizați despre faptul că o persoană conduce un autoturism pe drumurile publice fără să posede permis de conducere. Cu ocazia deplasării la fața locului polițiștii au identificat conducătorul autoturismului, un bărbat în vârstă de de 19 ani, iar în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Covasna, Radu Stroe.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis.

 

Articolul precedentOrdin de protecție provizoriu împotriva unui covăsnean care și-a bătut și amenințat concubina
Articolul următorColinde în prag de sărbători la IPJ Covasna