Campania umanitară pentru strângea de fonduri și materiale, pentru construirea centrului comunitar din localitatea Cernat, pe care membrii echipei Fitness Tribe și cei ai Organizației de tineret Rotaract au demarat-o în luna noiembrie, se încheie joi printr-o alergare de Moș Nicolae.

Aproximativ 30 de sportivi amatori, membri ai echipei Fitness Tribe, vor porni în data de 6 decembrie, de la ora 20:00, din fața Teatrului „Tamasi Aron” din Sfântu Gheorghe într-o alergare în grup, pe un traseu de 9 km, costumați în „Moș Nicolae”, marcând astfel încheierea campaniei, demarată în urmă cu aproape o lună, pentru sprijinirea tinerilor instituționalizați care la împlinirea vârstei de 18 ani sunt nevoiți să părăsească sistemul.

„Pentru cei care mai doresc să doneze și să și alerge, acest eveniment este un bun prilej. Traseul este cel standard, de 9 km, dar cu posibilități de scurtătură, fiecare participant având posibilitatea să parcurgă traseul în propriul ritm. Este obligatorie purtarea hainelor de culoare roșie și a căciulii de Moș Nicolae!”, transmit organizatorii evenimentului.

Ambrus Zsombor, reprezentantul Organizației de tineret „Rotaract” Sfântu Gheorghe a precizat că suma strânsă în cadrul campaniei umanitare nu va fi suficientă, însă membrii organizației vor continua să se implice înclusiv fizic la construirea Casei familiale de la Cernat.

Cei care doresc să contribuie cu sume de bani, mai pot face donații în contul deschis de Asociația Rotaract Sfântu Gheorghe: RO33BTRLRONCRT0446311001.

Articolul precedentÎntâlnire cu Moș Nicolae, la Sfântu Gheorghe
Articolul următorReprezentații în Croația și Serbia ale Teatrului Independent „Osonó”, cu spectacolul „Chipul din oglinda apei”