Locuitorii din Sfântu Gheorghe, amatori ai mişcării în aer liber, sunt invitaţi să participe în noaptea de 31 octombrie la a doua ediţie „Halloween Run”, organizată de membrii echipei Fitness Tribe.

Startul se va da din faţa Teatrului Tamási Áron, de la ora 20:00, iar participanţii vor avea de parcurs un traseu de 9 km pe străzile municipiului.

Va fi acelaşi traseu de 9 km pe străzile din oraş, aşteptăm pe toată lumea să vină costumată, pot veni şi copiii pentru că există şi o variantă mai scurtă, de 5 km. Pornim de la Teatrul Tamási Áron și urcăm spre Simeria, spre cimitir. Cine a mai alergat cu noi în zilele de sâmbătă știe acest traseu”, ne-a declarat Csanád Birtalan, unul dintre organizatorii evenimentului.

Fiecare alergător este așteptat să vină cu o mască de Halloween, sau costumat ca la carte, dar și cu o lanternă frontală, pentru zonele slab iluminate de pe traseu.

Prima ediţie Halloween Run a fost organizată în 2018, iar organizatorii au preluat ideea de pe un grup de Facebook din Ungaria.

 

Articolul precedentMiros insuportabil la Sfântu Gheorghe, din cauza dejecţiilor de păsări
Articolul următorŞofer reţinut pentru 24 de ore după o alcoolemie uriaşă, aproape de comă