În pădurea din apropierea localităţii Reci a avut loc zilele acestea prima activitate a Asociaţiei Open Minds din Sfântu Gheorghe, dedicată tinerilor din judeţul Covasna.

Activitatea denumită Laser Tag Outdoor face parte dintr-un program pe care această asociaţie l-a demarat în această lună şi care se va desfăşura pe parcursul unui an. La acţiune au participat un număr de 20 de tineri din Sfântu Gheorghe, Covasna şi Întorsura Buzăului cu vârste cuprinse între 16 şi 19 ani.

La final a fost prezentat programul Asociaţiei până în luna septembrie, printre acţiunile care vor urma aflându-se un concurs de gătit ce se va desfăşura sub supravegherea unui juriu format din oameni de specialitate care vor stabili şi câştigătorii, precum şi o excursie cu campare de corturi pentru o durată de două zile în zona munţilor Bucegi.

Importanţa acestui eveniment constă mai ales în faptul că tinerii au fost receptivi şi mulţumiţi de felul în care acesta s-a desfăşurat şi cu siguranţă îşi vor dori să participe şi la celelalte acţiuni programate. Asociaţia Open Minds doreşte ca de la un eveniment la altul, numărul celor care vor participa să crească, astfel încât să cuprindă tineri din aproape toate localităţile judeţului.

Articolul precedentRestricţii de circulaţie! Concurs de Accelerare Auto spre Ilieni
Articolul următorAutorităţile vin cu precizări despre testarea Ro-Alert