Un accident în care au fost implicate trei autoturisme s-a produs duminică, în jurul orei 15:00, pe raza localității covăsnene Chichiș, din fericire fiind soldat doar cu pagube materiale, transmite IPJ Covasna.

Cei trei șoferi, cu vârste de 32, 37, respectiv 41 de ani, au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative.

Cauza producerii evenimentului a fost nepăstrarea distanței corespunzătoare între vehicule.

În ultimele zile județul Covasna s-a aflat sub cod galben de ceață, iar izolat au existat depuneri de polei și chiciură.

Oamenii legii le atrag atenția șoferilor să respecte cu strictețe regimul legal de viteză și să o adapteze în funcție de condițiile de drum, astfel încât să poată efectua orice manevră în condiții de siguranță.

„Reamintim faptul că atunci când partea carosabilă este acoperită cu polei, gheață, zăpadă, etc. ori când vizibilitatea este sub 100 m în condiții de ceață, ploi torențiale, ninsori abundente, conducătorii de vehicule sunt obligați să circule cu o viteză care să nu depășească 30 km/h în localități și 50 km/h în afara localității”, transmit reprezentanții IPJ Covasna.

 

Articolul precedentBiciclist accidentat mortal de un șofer începător care consumase alcool
Articolul următorÎnotărorii covăsneni, 11 medalii în 9 competiții internaționale derulate anul trecut