Primăria Târgu Secuiesc a anunțat că la finalul săptămânii trecute a fost inaugurată și ultima dintre cele 4 case de cultură reabilitate cu sprijinul Consiliului Judeţean Covasna în ultimele luni.

Față de celelalte 3 case de cultură inaugurate în luna ianuarie, care au beneficiat de sprijin financiar din partea Consiliului Județean Covasna, Casa de Cultură Ruseni a fost renovată în proporție de 100% cu bani de la bugetul Primăriei Târgu Secuiesc, valoarea totală a lucrărilor fiind de 52.100 de lei, din care 19.000 de lei au fost cheltuiți pentru lucrări de reparație și renovare, 11.400 de lei pentru echipamente tehnice (sunet și lumină), iar restul pentru mobilier nou și alte materiale.

„Inaugurarea a fost colorată de prezentarea președintelui Tamás Sándor, de programul Ansamblului de Dansuri Populare Perkő, și de producția de umor a lui György Botond”, au transmis reprezentanții Primăriei Târgu Secuiesc.

Casele de cultură din localitățile Ruseni, Tinoasa, Săsăuși și Lunga, aparținătoare municipiului Târgu Secuiesc, au fost renovate în cursul anului trecut și inaugurate, pe rând, în luna ianuarie, câte una în fiecare zi de vineri.

Reabilitarea acestora a început în urmă cu mai multe luni, iar lucrările au fost derulate de Primărie, fiind finanțate în proporție de 50% de Consiliul Județean Covasna.

FOTO: Facebook/Primăria Târgu Secuiesc

Imagine

Articolul precedentExpediția „Khumba”, gata să înceapă. Debreczeni László și Demeter László au ajuns luni în Marrakech
Articolul următorCod galben de ploi și vânt în mai multe județe din centurl țării, printre care și Covasna