Poliţia Locală a amplasat încă 23 de camere de supraveghere în Sfântu Gheorghe, iar numărul total al camerelor ajunge astfel la 89 pe tot teritoriul municipiului.

Primăria municipiului Sfântu Gheorghe şi Poliţia Locală au amplasat în ultima perioadă încă 23 de camere de supraveghere în 15 locaţii din oraş.

Este vorba preponderent despre zonele limitrofe cartierului Őrkő, unde scopul camerelor este unul operativ. Astfel, în cazul unui incident sau la cererea organelor de anchetă, imaginile surprinse de aceste camere pot fi folosite pentru identificarea unor eventuale infracţiuni sau făptaşi.

Majoritatea camerelor sunt montate în intersecţiile din zonele respective şi ajută la asigurarea ordinii şi liniştii publice, având şi un rol preventiv prin faptul că descurajează persoanele care vor să comită fapte antisociale.

De asemenea, imaginile respective ajută şi organele de anchetă, Poliţia Locală Sfântu Gheorghe având aproape zilnic solicitări pentru a pune la dispoziţia Poliţiei sau Procuraturii imaginile din anumite zone.

Pe harta alăturată sunt marcate cu culoarea roşie camerele de supraveghere amplasate în ultima perioadă.

Articolul precedentGalerie FOTO. Primăria Covasna „bifează” alte câteva lucrări importante de reabilitare și modernizare a stațiunii
Articolul următorÎn curând se deschi pârtia de schi și patinoarul din Covasna