Duminică seară, polițiștii din Sfântu Gheorghe au fost solicitați să intervină la un bar situat pe str. Nicolae Iorga unde se iscase un scandal între mai multe persoane.

La fața locului s-au deplasat un echipaj de poliție și unul de jandarmi din cadrul I.J.J. Covasna, care au intervenit pentru aplanarea conflictului.

În urma verificărilor efectuate au fost identificați patru bărbați cu vârste cuprinse între 20 și 43 de ani cu domiciliile în Sfântu Gheorghe, Boroșneu Mare, Dobârlău și Catalina care, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, au provocat scandal, au agresat persoane aflate în incinta barului și au distrus mai multe bunuri din local”, au transmis reprezentanţii IPJ Covasna.

Potrivit acestora, nicio persoană implicată nu a necesitat să fie transportată la spital. Cei patru scandalagii s-au ales, în schimb, cu dosar penal pentru loviri sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice. Pe numele acestora polițiștii au emis ordonanțe de reținere pentru 24 de ore, iar ulterior Parchetul de pe lângă Judecătoria Sfântu Gheorghe a dispus cercetarea acestora sub măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Articolul precedent4 persoane rănite în accidente rutiere pe raza judeţului Covasna, în weekend
Articolul următorCercetaţi penal după ce au fost prinşi la volan fără permis de conducere