Salvatorii covăsneni au intervenit, în weekend, pentru stingerea a trei incendii produse pe raza județului, în localitățile Zagon, Boroșneu Mare și Sfântu Gheorghe, cauza probabilă în ultimul caz fiind incendierea intenționată.

Vineri, pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Sfântu Gheorghe au intervenit în localitatea Zagon pentru stingerea unui incendiu produs la bucătăria unei locuinţe, cauza probabilă fiind alimentarea defectuoasă cu combustibil a sistemelor de încălzire.

Sâmbătă, salvatorii covăsneni au intervenit în localitatea Boroşneul Mare, unde un incendiu produs pe un teren privat a mistuit aproximativ 2 ha de vegetaţie uscată, în acest caz cel mai probabil fiind vorba despre utilizarea focului în spațiu deschis.

Tot sâmbătă seara, pompierii militari au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs în bucătăria unui apartament de la etajul 1 al unui bloc de pe Aleea Hărniciei din Sfântu Gheorghe, cel mai probabil proprietarul fiind cel care a provocat în mod intenționat focul.

Potrivit ISU Covasna, în toate cele 3 incendii pagubele au fost doar de ordin material.

Totodată, echipajele SMURD au intervenit în weekend pentru acordarea primului ajutor în 30 de cazuri medicale.

Articolul precedentFOTO. Ce şi unde găsim zilele acestea la Târgul de Crăciun de la Sfântu Gheroghe
Articolul următorPatru Case de cultură reabilitate, inaugurate de Primăria Târgu Secuiesc la începutul anului viitor