Manifestările pregătite în acest an la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Covasna, cu ocazia Zilei Poliţiei Române, se axează și pe componenta externă, care vizează deschiderea către populaţie, cunoaşterea de către aceasta a instituţiei Poliţiei şi a activităţii sale de zi cu zi.

Vineri, 22 martie, între orele 10:00-12:00, locuitorii municipiului Sfântu Gheorghe sunt așteptați la sediul IPJ Covasna, din strada bd. G-ral Grigore Bălan nr.71, să ia parte la activitățile desfășurate cu ocazia „Zilei Porților Deschise”, printre acestea numărându-se demonstrații ale polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și ai Serviciului Criminalistic.

„Copiii și nu numai sunt așteptați pentru a cunoaște mai îndeaproape activitatea instituției noastre. Vor fi prezentate autospecialele și tehnica din dotare, nelipsind nici noul aparat radar tip „pistol”. Au fost pregătite două demonstrații ale polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, Serviciului Criminalistic, „sprijiniți” bineînțeles de câinii de serviciu. Cei mici vor avea ocazia să viziteze și standul Serviciului Criminalistic, de unde pot pleca cu un mic suvenir conținând amprenta lor. Ca în fiecare an, ne vor fi alături partenerii noștri din cadrul Asociației ”Salvatore”, care vor prezenta tehnici de acordare a primului ajutor, precum și din cadrul Centrului de Prevenire, Evaluare și Consilere Antidrog Covasna, care vor distribui materiale informativ-preventive”, au transmis reprezentanții IPJ Covasna.

Potrivit acestora, la finalul activităților polițiștii le vor oferi „mici cadouri” copiilor și vizitatorilor prezenți.

Articolul precedent21 martie – Ziua Mondială a Sindromului Down, marcată joi, la Sfântu Gheorghe
Articolul următorPrima Gală Visit Covasna şi-a desemnat câştigătorii